160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hasada gün sayan üzüm bağlarını dolu vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasada gün sayan üzüm bağlarını dolu vurdu
Abone ol
Denizli’de Akşam Saatlerinde Etkili Olan şiddetli Yağış Ve Fırtına, Yaşamı Olumsuz Yönde Etkiledi. Güney Ilçesinde De Hasada Hazırlanan üzüm Bağlarını Dolu Vurdu.

Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Güney ilçesinde de hasada hazırlanan üzüm bağlarını dolu vurdu.

Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarından alınan verilere göre; bugün akşam saatleri için Uşak il geneli ile Denizli’nin kuzey ve doğusunda beklenen gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarı yapmıştı. Saatler öncesinden uyarısı yapılan şiddetli fırtına ve yerel kuvvetli yağışlar, akşam saatlerinde Denizli kent merkezde etkisini gösterdi. Yaklaşık yarım fırtınayla birlikte etkili olan şiddetli yağış, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Güney ilçesinde de Adıgüzeller Mahallesinde dün akşam saatlerinde yağmurla beraber kısa süreliğine olsa dolu yağışı etkili oldu. Yaklaşık 10 dakika süren dolu yağışı özellikle çiftçilerin mahsullerine zarar büyük verirken bazı bölgelerde sel ve su baskınlarına da yol açtı. En çok zarar ise hasat yaklaşan şaraplık uzum bağlarında gerçekleşti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun polisi uyuşturucu satıcılarına ve kaçakçılara göz açtırmadıÖnceki Haber

Samsun polisi uyuşturucu satıcılarına ve...

Manisada tarihi dokuların güzergahında temizlik yapıldıSonraki Haber

Manisada tarihi dokuların güzergahında t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar