160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hamsi yiyen 6 işçi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hamsi yiyen 6 işçi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Abone ol
Kocaeli’nin Gölcük Ilçesinde Bir Inşaat şantiyesinde Hamsi Tükettikten Sonra Rahatsızlanan 6 Işi Gıda Zehirlenmesi şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir inşaat şantiyesinde hamsi tükettikten sonra rahatsızlanan 6 işi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Olay, Merkez Mahallesi’ndeki bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dışarıdan aldıkları hamsileri yiyen B.K., G.A., ve M.E. ile ismi öğrenilemeyen 3 işçi bir süre sonra rahatsızlandı. Mide bulantısı ve baş dönemsi şikayetleri üzerine işçiler, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 6 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Gölcük Necati Çelik Devlet ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırda 3 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandıÖnceki Haber

Diyarbakırda 3 aracın karıştığı kazada 7...

Tarlada intihar teşebbüsünde bulunan kişi ağzından yaralandıSonraki Haber

Tarlada intihar teşebbüsünde bulunan kiş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar