160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hamarat Eller Kadın Platformu 39 kadını iş sahibi yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hamarat Eller Kadın Platformu 39 kadını iş sahibi yaptı
Abone ol
Başkan Ayşen Ay

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Hamarat Eller Kadın Platformu, 39 kadını iş sahibi yaptı. Kadınlar, evlerinde hazırladıkları ürünleri pazarda kendilerine ayrılan bölümde satarak aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Burhaniye’de Hamarat Eller Kadın Platformu çatısı altında bir araya gelen kadınlar, 8 Eylül Stadı yanında kendilerine ayrılan alanda çocuk giysisinden takılara, çantalara, çörek ve böreklere kadar yaptıkları çeşitli ürünleri satıyor. Pazartesi günleri satış yaptıklarını belirten Kadın Platformu Başkanı Ayşen Ay, "Burhaniye’de pazartesi günleri Kadın Platformu’nda 39 arkadaşımızla birlikte çantalar, çocuk kıyafetleri, şallar bunları yapıyoruz. Kimi arkadaşlarımız yemek yapıyor, gözleme yapıyor, börek çörek yapıyor, kek yapıyor. Bunları satıyorlar. İşte emekli olan arkadaşlarımız evlerine birkaç kuruş para götürmek için burada satış yapıyorlar. Belediyenin bize vermiş olduğu bu imkanlardan faydalanıyoruz. Sizleri de bekliyoruz. Her pazartesi buradayız" dedi.

Meryem Yalçın da, "Burhaniye Hamarat Eller Platformu’ndayız. Ben kendi üretimlerimi pazarlıyorum. Elimden geldiğince aileme destek sağlamaya çalışıyorum. Herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Halide Yaşar ise, "Ben 20 yıldan beri burada gözleme yapıyorum. Pazartesi günleri buradayız. Hamarat Eller’de geçimimizi sağlıyoruz. Burasının daha düzenli olmasını istiyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Freni boşalan hafif ticari araç aydınlatma direğine çarptı: 1 yaralı Önceki Haber

Freni boşalan hafif ticari araç aydınlat...

Başkalede anız yangını Sonraki Haber

Başkalede anız yangını

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar