160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Haliliyede Eğitimde Sıhhat Projesi: 119 kişi sigara bıraktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliyede Eğitimde Sıhhat Projesi: 119 kişi sigara bıraktı
Abone ol
Haliliye’de Eğitimde Sıhhat Projesi: 119 Kişi Sigara Bıraktı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen "Haliliye’de Eğitimde Sıhhat Projesi" kapsamında 119 kişi sigarayı bırakma başarısı gösterdi. Projeye dahil olan öğretmenler ve kamu çalışanları, sigarayı bırakmalarının ardından düzenlenen törende başarı belgelerini aldı.

"Bu kararlılık topluma örnek olmalı"

Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, törende yaptığı konuşmada sigarayı bırakmanın önemine vurgu yaparak, sigaranın sadece bireyin değil, çevresindekilerin sağlığını da olumsuz etkilediğini belirtti.

Kaymakam Şahin, "Sigara, yalnızca bireysel sağlığımızı tehdit eden bir bağımlılık değil, aynı zamanda çevremize zarar veren büyük bir tehlikedir. Ancak sizler, bu zorlu süreci kararlılıkla tamamladınız ve sadece kendi sağlığınız için değil, aynı zamanda topluma örnek olacak bir adım attınız" dedi.

Başarı belgeleri takdim edildi

Projeye katılan ve sigarayı bırakma sürecini başarıyla tamamlayan 71 öğretmene başarı belgeleri takdim edildi. Öğretmenler, sigarayı bırakma sürecinde karşılaştıkları zorlukları ve bu süreçte aldıkları destekleri paylaşarak, projenin kendilerine sağladığı katkıları dile getirdi.

Törene Yeşilay Bölge Koordinatörü Aziz Çiftçi, Haliliye İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Halil Seysenbek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural da katıldı. Yetkililer, sigarayı bırakma konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan projelerin devam edeceğini belirterek, sağlıklı yaşam bilincinin toplumda yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Haliliye’de Eğitimde Sıhhat Projesi devam edecek

Yetkililer, projenin olumlu sonuçlar verdiğini ve ilerleyen süreçte daha fazla bireye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. Haliliye Kaymakamlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen projede, öğretmenlerin ve kamu çalışanlarının sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmaları teşvik ediliyor.

Projeye katılanlar, sigarayı bırakma sürecinde aldıkları desteğin kendilerini motive ettiğini belirterek, bu tür projelerin daha geniş kitlelere ulaşmasını temenni etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte Ramazanda zinde kalmanın formülüÖnceki Haber

İşte Ramazanda zinde kalmanın formülü

Duygu Bölükbaşın ölümüyle ilgili erkek arkadaş yeniden hakim karşısındaSonraki Haber

Duygu Bölükbaşın ölümüyle ilgili erkek a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar