Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
22 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Halil Umut Meler, 4. kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yönetecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halil Umut Meler, 4. kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yönetecek
Abone ol
Fıfa Kokartlı Hakem Halil Umut Meler, Kariyerinde 4. Kez Galatasaray-fenerbahçe Derbisinde Görev Alacak.

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, kariyerinde 4. kez Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev alacak.

Turkcel Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, 10 Ocak Cumartesi günü saat 20.30’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ozan Ergün olacak.

İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce 3 kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde görev aldı. Söz konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 2, sarı-lacivertliler de 1 defa sahadan galip ayrıldı.

Meler, bu sezon Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda RAMS Başakşehir ile oynadığı maçı yönetirken, Fenerbahçe’nin de Trendyol Süper Lig’de Samsunspor ile yaptığı müsabakada düdük çaldı.

Halil Umut Meler’in yönettiği derbiler şöyle:

23.02.2020

Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 3

21.11.2021

Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 2

08.01.2023

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 3


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklarelinde şiddetli yağış hayatı felç etti: Başkan Bulut sular içinde şiir okudu Önceki Haber

Kırklarelinde şiddetli yağış hayatı felç...

Fırtına kamyoneti devirip römorku karşı şeride fırlattı: O anlar kamerada Sonraki Haber

Fırtına kamyoneti devirip römorku karşı...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar