160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hakkında 164 yıl hapis cezası ve bulunan kadın şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkında 164 yıl hapis cezası ve bulunan kadın şahıs yakalandı
Abone ol
Aydın'ın Kuşadası Ilçesinde Kuşadası Ilçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri Jasat Tarafından Hakkında 41 Suçtan 164 Yıl 4 Ay 20 Gün Hapis Cezası Ve 8 Milyon 349 Bin 400 Tl Adli Para Cezası Bulunan şahıs Yakalandı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT tarafından hakkında 41 suçtan 164 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası ve 8 milyon 349 bin 400 TL adli para cezası bulunan kadın şahıs yakalandı.

Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürüyor. Aranan şahıslara da göz açtırmayan jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT tarafından Kuşadası ilçesinde; çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme, tüzel kişi sorumlusunun karşılıksız çek düzenlemesi, resmi belgede sahtecilik suçu olmak üzere 41 suçtan aranan 164 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası ve 8 milyon 349 bin 400 TL adli para cezasına hükümlü N.D. isimli kadın şahıs yapılan detaylı araştırma sonucu düzenlenen operasyon ile yakalandı. Jandarmadaki işlemelinin ardından adliyeye sevk edilen N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaralı gri balıkçıl tedavi altına alındı Önceki Haber

Yaralı gri balıkçıl tedavi altına alındı

Kadirli'de Başkan Olcar'dan Mazgallardaki Çöp Yığınlarına Tepki Sonraki Haber

Kadirli'de Başkan Olcar'dan Mazgallardak...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar