160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hakkarideki tehlikeli yollara çelik bariyerli önlem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkarideki tehlikeli yollara çelik bariyerli önlem
Abone ol
Hakkari Il özel Idaresi Genel Sekreterliği, Kent Genelinde Onlarca Köy Yolunu Asfaltla Buluşturarak Tehlike Saçan Yollara Ise çelik Bariyerler (otokorkuluk) Yerleştirdi.

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, kent genelinde onlarca köy yolunu asfaltla buluşturarak tehlike saçan yollara ise çelik bariyerler (otokorkuluk) yerleştirdi.

Hakkari İl Özel İdaresi, köy yollarındaki keskin viraj, şarampol ve uçurumun bulunduğu yol kenarlarına koruyucu olarak da bilinen çelik bariyerler yerleştiriyor. İl Özel İdaresi ekipleri, öncelikli olarak tehlike arz eden virajlar ve uçurum kenarları başta olmak üzere vatandaşların can güvenliğini sağlamak ve tehlikelere kalkan olmak amacıyla yol kenarlarına kurulan bariyer çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Şemdinli ilçesi Kayalar ve Bağlar köyleri ile Yüksekova ilçesi Keçili köyü yolunda tehlike arz eden noktalarda toplam 2 kilometrelik bariyer montajı yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tatlıpınar Enerjinin 9 aylık kârı yüzde 72 arttıÖnceki Haber

Tatlıpınar Enerjinin 9 aylık kârı yüzde...

Tekirdağda 157 polisle eş zamanlı operasyonSonraki Haber

Tekirdağda 157 polisle eş zamanlı operas...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar