29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Hakim önce eşini vurdu, sonra intihar etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakim önce eşini vurdu, sonra intihar etti
Abone ol
ADALET BAKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ DAİRE BAŞKANI HAKİM SERKAN TÜZÜN, ÖNCE TARTIŞTIĞI EŞİNİ VURDU ARDINDAN DA KENDİ İNTİHAR ETTİ.

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Daire Başkanı Hakim Serkan Tüzün, önce tartıştığı eşini vurarak öldürdü, ardından intihar etti.


Olay, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde dün gece meydana meydana geldi. İddialara göre, Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığında Daire Başkanı olarak görev yapan Hakim Serkan Tüzün (32), henüz bilinmeyen bir nedenle eşi İlksen Tüzün’le tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Serkan Tüzün, önce eşini silahla vurdu, daha sonra aynı silahla intihar etti. Olayda Serkan Tüzün ve eşi hayatını kaybetti. 3 çocukları olduğu öğrenilen çiftin cansız bedenleri otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.



“İçip içip işkence ediyordu”


Hayatını kaybeden İlksen Tüzün’ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını iddia etti. Torunlarının damadının ailesine değil, kendisine verilmesini isteyen acılı kadın, "Benim torunlarımı onlara vermeyin. Benim çocuğumun cenazesini verin bana, götüreyim. İçip içip işkence ediyordu. Yedi benim çocuğumu. Bize 12 yıldır göstermedi. Bizimle konuşurken telefonlarını dinliyordu, çocuğumun derdini bilemedim. Ben çocuğumun yanında olamadım. Çocuklarıyla tehdit etti. ‘Çocuklarını göstermem, iftira ederim, sosyal medyada rezil ederim’ dedi. Ölümüne geldim ben. Benim torunlarımı bunlara bırakmayın. Bu evde hapsetti, 12 yıldır sokağa çıkarmadı. İçti içti, zulüm etti. Sürekli kavga ediyorlardı. Adam kıskançlığından kapı dışarı çıkarmıyordu. Hastaydı. ‘Tedavi ol’ dedim. O da ‘Ben hasta değilim’ dedi, kabul etmedi. Kızım ev hanımıydı. Kaymakamlık sınavına hazırlanıyordu. Çocuklarını alabilmek için bunun zulmüne katlanıyordu” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezinde eğitim-öğretim sezonuna başladıÖnceki Haber

İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezinde eğiti...

Şehidin naaşı memleketine uğurlandıSonraki Haber

Şehidin naaşı memleketine uğurlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar