160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hacılar Belediyesi yeniden sahaya indi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hacılar Belediyesi yeniden sahaya indi
Abone ol
Hacılar Belediye Başkanı Bilal özdoğan, Ilçede Etkili Olan Kar Yağışının Ardından Ekiplerin Yeniden Sahaya Inip Yoğun çalışma Yürüttüğünü Belirterek, "vatandaşlarımızın Güvenli Ulaşım Sağlaması Ve Günlük Yaşamlarının Aksamaması Için Fen Işleri Müdürlüğümüz Kar Küreme Ve Tuzlama çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor" Dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede etkili olan kar yağışının ardından ekiplerin yeniden sahaya inip yoğun çalışma yürüttüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın güvenli ulaşım sağlaması ve günlük yaşamlarının aksamaması için Fen İşleri Müdürlüğümüz kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor" dedi.

Başkan Özdoğan, kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte buzlanma riskine karşı da gerekli önlemlerin alındığını ifade ederek, "Hacılar Belediyesi olarak hem ilçe merkezinde hem de mahallelerimizde yolların açık olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için ekiplerimiz sahada hazır bekliyor" diye konuştu.

Kar yağışının tarım, su kaynakları ve doğa için büyük önem taşıdığına da vurgu yapan Başkan Özdoğan, "İnşallah bu yağışlar ilçemize ve ülkemize bolluk ve bereket getirir" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde Belediyesinden kar yağışı ve tipiye karşı hızlı ve etkin müdahale Önceki Haber

Niğde Belediyesinden kar yağışı ve tipiy...

Diş Hastanesi Niğdenin ilk ve tek Sağlık Turizmi Belgesine sahip kurumu oldu Sonraki Haber

Diş Hastanesi Niğdenin ilk ve tek Sağlık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar