Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
22 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Güvercine su içiren trafik polisi merhametiyle yürekleri ısıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvercine su içiren trafik polisi merhametiyle yürekleri ısıttı
Abone ol
Güvercine Su Içiren Trafik Polisi Merhametiyle Yürekleri ısıttı

Erzincan’da susuzluktan bitkin düşen güvercine trafik polisi yardım elini uzattı. Güvercine su içiren trafik polisi merhametiyle yürekleri ısıttı.

Erzincan merkezde hastanenin bulunduğu cadde üzerinde hatalı park ihbarına giden trafik polisi ekip otosunu park ettikten sonra ilginç bir anla karşılaştı. Park halindeki otomobilin üzerine susuzluktan bitkin düşen bir güvercin kondu. Güvercine kayıtsız kalamayan trafik polisi pet şişedeki suyunu çıkararak kuşa su içirdi. Yürekleri ısıtan bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Erzincan Valiliği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Bir damla suyla bir yüreğe dokunan polisimiz, Erzincan’ın merhametini vicdanını temsil ediyor. Sadece güvenliği değil, hayatı da koruyan bu güzel insanı, polisimizi yürekten alkışlıyoruz." notunu bıraktı.

Video kısa sürede sosyal medyada viral oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincanda otomobil ağaca çarptı: 3 yaralı Önceki Haber

Erzincanda otomobil ağaca çarptı: 3 yara...

Erzincanın 36 projesi kabul edildi Sonraki Haber

Erzincanın 36 projesi kabul edildi

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar