
Abone ol

ANKARA’DA OKULA GİDEN BİR ÖĞRENCİNİN SEYİR HALİNDE OLAN TRAKTÖR RÖMORKUNDAKİ GÜVENLİKSİZ YOLCULUĞU BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ.
Ankara’da okula giden bir öğrencinin seyir halinde olan traktör römorkundaki güvenliksiz yolculuğu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ankara’nın Altındağ ilçesi Hacı Bayram Veli Caddesi üzerinde seyir halindeki traktörün römorkunda güvenliksiz yolculuk yapan öğrenci bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde sırt çantasıyla okula giden öğrencinin ayakta yolculuk yapması, römorkun kapağınınsa açık olması dikkatlerden kaçmadı. Şoför ise çocuğun römorka tutunarak yolculuk yapmasını aldırmadan traktörü sürmeye devam etti.

Yorum Yazın