160x600
22 Nisan, 2025, Salı
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Güvenlik güçlerinden kaçarak tarlada izlerini kaybettirmek isteyen kaçak göçmenler yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvenlik güçlerinden kaçarak tarlada izlerini kaybettirmek isteyen kaçak göçmenler yakalandı
Abone ol
GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN KAÇARAK TARLADA İZLERİNİ KAYBETTİRMEK İSTEYEN KAÇAK GÖÇMENLER PEYDERPEY YAKALANDI
Wordpress Hosting

Erzincan’da kaçak göçmenler kaçtı güvenlik güçleri tarla ve yol güzergahında titiz bir çalışma yürüterek peyderpey yakaladı.


İran sınırından Türkiye’ye yasa dışı yollarla giren ve Erzincan’a kadar bir minibüsle getirilen 25’e yakın Afganistan uyruklu kaçak göçmen güvenlik güçlerinden kaçarak tarlada izlerini kaybettirmek istedi.


Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erzincan - Erzurum kara yolu ve Çevre yolu Kemah kavşağı civarında kaçak göçmenlerin görülmesi üzerine durum güvenlik güçlerine ihbar edildi. Bunun üzerine kaçak göçmenlerin görüldüğü güzergahlara Sivil Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri ile resmi polis ekipleri sevk edildi.


Ekipleri fark eden kaçak göçmenler tarla ve ağaçlık alanlara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.


Polislerin tarlada, harabe yerlerde, ağaçlık alanlarda adeta dedektif gibi iz sürdüğü titiz çalışma sonrasında Afganistan uyruklu kaçak göçmenler peyderpey yakalandı.


Kaçak göçmenleri Erzincan’a getiren bir minibüs ise terk halde bulundu. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orman Bölge Müdürlüğünde 2022 yılı program ve hedefleri değerlendirildiÖnceki Haber

Orman Bölge Müdürlüğünde 2022 yılı progr...

İl Sağlık Müdürü Öğütlü: “Salgın hastalıklarda tek silahımız aşı”Sonraki Haber

İl Sağlık Müdürü Öğütlü: “Salgın hastalı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar