160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gürpınar depremzedeler için tek yürek oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürpınar depremzedeler için tek yürek oldu
Abone ol
VAN’IN GÜRPINAR İLÇESİNDE KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BÜNYESİNDE TOPLANAN YARDIMLAR DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRILMAK ÜZERE YOLA ÇIKARILDI.

Van’ın Gürpınar ilçesinde kaymakamlık ve belediye bünyesinde toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.


Kaymakam Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış başkanlığında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların desteği neticesinde toplanan gıda, bakım, kışlık ve acil ihtiyaç malzemeleri deprem bölgesine sevk edildi. İlk etapta Malatya’ya 3 kamyon malzeme gönderen kaymakamlık ve belediye, kültür merkezinde yardım kampanyasını sürdürmeye devam ediyor.


İlçedeki muhtarlar ve STK’lar ile toplantı yapan Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Tanış, Gürpınar’ın depremzedeler için tek yürek olduğunu ve tüm ilçede yardım seferberliği ruhuyla hareket edildiğini söylediler.


İlçede hazırlanan yardımların bu gece 3 yeni kamyonla bölgeye gönderileceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş toptancılar çarşısı yerle bir oldu Önceki Haber

Kahramanmaraş toptancılar çarşısı yerle...

Depremde hayatını kaybeden baba ve oğul toprağa verildi Sonraki Haber

Depremde hayatını kaybeden baba ve oğul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar