160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gülsen Tuncer Ayçar, Altınovalılarla söyleşide buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülsen Tuncer Ayçar, Altınovalılarla söyleşide buluştu
Abone ol
TİYATRO, DİZİ VE SİNEMA OYUNCUSU GÜLSEN TUNCER AYÇA, ALTINOVA BELEDİYESİ 4. ULUSLARARASI RESİM SERGİSİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENENE SÖYLEŞİYE KATILDI.

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Gülsen Tuncer Ayça, Altınova Belediyesi 4. Uluslararası Resim Sergisi çerçevesinde düzenlenene söyleşiye katıldı.


Vedat Akdamar’ın moderatörlüğündeki söyleşi Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Televizyonlarda reklamsız tek bir karenin olmadığını söyleyen Gülsen Tuncer Ayça, “İnsanları tüketimin kölesi haline getirmek için her şeyi yapıyorlar. En duygusal, en dramatik anda reklâm fışkırıyor. Amaç, halkı uyandırmak, gözünü açmak değildir. Gözü açılan insan itiraz eder, soru sorar. Bu, yönetimleri rahatsız eder. Tüketim sektörüne bağlı kanalların öncelikli amacı, geniş izleyiciyi kendisine bağımlı tutmasıdır. Evlilik programları, yemek programları en fazla izlenen yapımlar. Düzeyleri ortada. Bunlara baktığımız zaman neyin, kime hizmet ettiğini görüyoruz zaten” diye konuştu.


Söyleşi sonunda Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Gülsen Tuncer Ayça ve yönetmen eşi Engin Ayça ile Moderatör Vedat Akdamar’a Doğa Pasaportu, Altınova kivisi ve Altınova Belediyesi Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesinde elde edilen bitki çaylarından hediyeler verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüce: “Engelli vatandaşlarımız bizim gerçeğimiz”Önceki Haber

Başkan Yüce: “Engelli vatandaşlarımız bi...

Kedi ile farenin oyunu kameradaSonraki Haber

Kedi ile farenin oyunu kamerada

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar