160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Görünmez kazada hayatı kaybeden yaşlı adam toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görünmez kazada hayatı kaybeden yaşlı adam toprağa verildi
Abone ol
Görünmez Kazada Hayatı Kaybeden Yaşlı Adam Toprağa Verildi

Bilecik’te, geri manevra yapan kamyonetin altında kalarak hayatını kaybeden yaşlı adam gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay dün Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Körkuyu mevkiinde meydana gelmişti. Salih Pehlivan (82), Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Körkuyu mevkiindeki tarlasında ekinlerini biçerdöver ile biçtikten sonra malzemelerini toplamaya başladı. Bu esnada biçer döver malzemelerini almak için tarlaya giren 11 ABL 796 plakalı kamyonet sürüsü Kenan Y. geri manevra yapmaya başladı. Eşyalarını toplayan Salih Pehlivan, kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralanan şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Gölpazarı İlçe Hastanesine kaldırıldı. Ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaşlı adam burada yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı.

Yaşlı adam bugün Gölpazarı Reşadiye Mahallesi Osmangazi Camii’nde ikindi namazından sonra kılınan cenazesi Reşadiye Mezarlığına defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz şehitlerini işaret dili ile andılar Önceki Haber

15 Temmuz şehitlerini işaret dili ile an...

İzmitliler lavanta şenliğinde buluşacak Sonraki Haber

İzmitliler lavanta şenliğinde buluşacak

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar