160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gönüllüler, deprem bölgesinde yaraların sarılmasına destek oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönüllüler, deprem bölgesinde yaraların sarılmasına destek oluyor
Abone ol
SAMANDAĞ İLÇESİNDE İNSANLARA YETİŞMEYE ÇALIŞAN GÖNÜLLÜLER, İHTİYAÇLARI OLAN VATANDAŞLARI TEK TEK TESPİT EDİP HAZIRLADIKLARI YARIMLARI ULAŞTIRIYOR.

"Asrın afeti"nden etkilenen Hatay’ın Samandağ ilçesinde gönüller tarafından yaraların sarılması için çalışma yürütülüyor.


Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da devlet millet işbirliği ile yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bir çok ilden olduğu gibi İstanbul Çekmeköy’den de gelen gönüllüler, depremzedeler için saha da görev yapıyor. Samandağ ilçesinde insanlara yetişmeye çalışan gönüllüler, ihtiyaçları olan vatandaşları tek tek tespit edip hazırladıkları yarımları ulaştırıyor.


Gönüllülerden Rabia Güngör, "Deprem gününden beri buradayız arama kurtarma çalışmalarına katıldık ondan sonra şuan yardımlar için çalışıyoruz. Biz bölgeden kopmak istemiyoruz ve daha buradayız elimizden ne geldiyse bunu yapmaya çalışacağız" dedi.


Görev alanlardan Muhammet Özer de, "Bölge halkına erzak gibi eşyaları yetiştirmeyi çalışıyoruz. Bu yardımlar gönüller tarafından geliyor ve bizde ihtiyacı olan insanlara yetiştirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitlisteki sel baskını sonrası zarar tespit çalışmaları tamamlandıÖnceki Haber

Bitlisteki sel baskını sonrası zarar tes...

Samsunda mobilya imalathanesinde yangınSonraki Haber

Samsunda mobilya imalathanesinde yangın

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar