160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Göle eksi 18,5 derece ile dondu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göle eksi 18,5 derece ile dondu
Abone ol
Ardahan'da Hava Sıcaklığının Gece Eksi 18,5 Dereceye Kadar Düştüğü Göle Ilçesinde Ağaçlar Kırağı Tuttu, Nehir Ve Dereler Buzla Kaplandı.

Ardahan’da hava sıcaklığının gece eksi 18,5 dereceye kadar düştüğü Göle ilçesinde ağaçlar kırağı tuttu, nehir ve dereler buzla kaplandı.

Kış mevsiminin en sert geçtiği illerin başında gelen Ardahan’da uzun süredir etkisi devam eden dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının gece eksi 18,5 dereceye kadar düştüğü Göle ilçesinde ağaçlar kırağı tuttu, nehir ve dereler buzla kaplandı. Binaların çatılarında ise buz sarkıtları oluştu.

Zafer Kaya adlı vatandaş, mart ayı olmasına rağmen soğukla mücadele ettiğini söyleyerek, ’’Mart ayı olmasına rağmen soğuklar devam ediyor. Şu an bile eksi 17 derece. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Allah bize yardım etsin. Araçlarımız bile çalışmıyor’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarsusta minikler sanatla buluşuyorÖnceki Haber

Tarsusta minikler sanatla buluşuyor

Obezitede ailevi faktörlerin rolü büyükSonraki Haber

Obezitede ailevi faktörlerin rolü büyük

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar