160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Göç yolunda yorgun düşen öter ardıç kuşu, soluğu hastanede aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göç yolunda yorgun düşen öter ardıç kuşu, soluğu hastanede aldı
Abone ol
Hatay’ın Samandağ Ilçesinde Bitkin Düşen öter Ardıç Kuşu Hastanedeki Tedavinin Ardından Ilgili Yetkililere Teslim Edildi.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde nadir görülen ’öter ardıç kuşu’, yorgun ve bitkin olarak hastane bahçesine düştü. Kuş, hastanedeki tedavinin ardından yetkililere teslim edildi.

Akdeniz’in bereketli topraklarında bulunan Hatay, yüzlerce kuş türünün göç yolunda bulunuyor. Zaman zaman yorgun düşen veya yaralanan kuşlar, Hatay’da kendini gösteriyor. Samandağ ilçesinde çok nadir görülen öter ardıç kuşu, yorgun ve bitkin olarak hastane bahçesine düştü. Hastane personellerinin uçamaz halde bulduğu kuş, sağlık çalışanları tarafından karnı doyuruldu ve tedavi edildi. Hastanenin Başhekimi Uzman Doktor Züheyr Günal tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

“Öter ardıç kuşu rahatsızlığından dolayı hastaneye geldi”

Kuşun tedavisi ile ilgilenen Başhekim Günal, “Öter ardıç kuşu misafirimiz oldu. Sabahın ilk saatlerinde muhtemelen rahatsızlığından dolayı hastaneye geldi. Burada tedavi olacağını düşünerek hastanemizin ön tarafında bulduk. Kuş uçamıyor. Karnını doyurduk ve suyunu verdik. İnşallah ilk fırsatta sağlığına kavuşacaktır” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Işın sağlık çalışanlarıyla iftar yaptı Önceki Haber

Vali Işın sağlık çalışanlarıyla iftar ya...

Kadıköyde özel halk otobüsü şoföründen biber gazlı müdahale Sonraki Haber

Kadıköyde özel halk otobüsü şoföründen b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar