160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Giresunun Duroğlu beldesindeki selde kaybolan şahsı arama çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresunun Duroğlu beldesindeki selde kaybolan şahsı arama çalışmaları devam ediyor
Abone ol
Giresun'da Etkili Olan Yağışlar Sonrası Duroğlu Beldesinde Meydana Gelen Sel Ve Heyelanlar Sonucu Kaybolan şahsı Arama çalışmaları Dördüncü Gününde De Sürüyo

Giresun’da etkili olan yağışlar sonrası 23 Haziran gecesi Duroğlu beldesinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonucu kaybolan şahsı arama çalışmaları dördüncü gününde de sürüyor.

Giresun merkeze bağlı Durooğlu Beldesi Çağlayan mahallesinde Rıdvan Coşar’ın içinde bulunduğu kulübenin heyelan altında kaldığı ihbarının ardından başlatılan arama çalışmaları, Samsun AFAD Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü koordinesinde devam ediyor. AFAD, deniz polisi ve Samsun Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi ekipleri, ve AKUT tarafından Aksu Deresi’nde rafting ve zodyak botları ve sonar cihazıyla arama yapıyor. DSİ ekipleri dere yatağında, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ise Aksu Deresi’nin deniz ile birleştiği noktada arama çalışması yürütüyor.

Öte yandan, Giresun Valiliği koordinesinde Duroğlu beldesi ve Keşap ilçesinde heyelan ve su baskınları sonucu temizlik çalışmalarının 201 araç ve 470 personelle tamamlandığı, hasar tespiti ve tahribatın giderilmesi için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Golü önlemek isteyen kaleci, rakip forvetin ayağını kırdı Önceki Haber

Golü önlemek isteyen kaleci, rakip forve...

Tavşanlıda orman yangınlarına karşı duyarlılık artırılıyor Sonraki Haber

Tavşanlıda orman yangınlarına karşı duya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar