160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Giresunda yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresunda yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı
Abone ol
Doğa Koruma Ve Milli Parklar Giresun şube Müdürlüğü, Bölgede Etkili Olan Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Yaban Hayvanları Için Doğaya Yem Bıraktı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürlüğü, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yaban hayvanlarının hayatta kalmasını sağlamak amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürlüğü harekete geçti. Ekipler, özellikle kanatlı hayvanlar için bugüne kadar bin 500 kilogram yemlik buğdayı doğaya bıraktı. Kar yağışının devam etmesi nedeniyle yemleme çalışmaları devam edecek.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürlüğü yetkilileri, yaban hayvanlarının kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlandığını ve bu tür çalışmaların hayvan popülasyonunun korunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Yetkililer ayrıca vatandaşlara doğada gördükleri yaban hayvanlarına zarar vermemeleri ve yiyecek bulmalarına yardımcı olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boluda bir ayda 178 trafik kazası meydana geldi Önceki Haber

Boluda bir ayda 178 trafik kazası meydan...

Başkan Zencirci, Mesudiye Mahallesindeki yol çalışmalarını inceledi Sonraki Haber

Başkan Zencirci, Mesudiye Mahallesindeki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar