160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Genç öğretmen memleketi Safranboluda toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç öğretmen memleketi Safranboluda toprağa verildi
Abone ol
Kocaeli’nde çınar Ağacından Kopan Dalın üzerine Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybeden öğretmen Erdem Ulak(29) Memleketi Karabük'ün Safranbolu Ilçesinde Toprağa Verildi.

Kocaeli’nde çınar ağacından kopan dalın üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden öğretmen Erdem Ulak, memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.

Dün saat 14.30 sıralarında Gölcük ilçesi Yalı Mahallesi Saniye Altun Caddesi’nde meydana gelen olayda anıt niteliğindeki bir çınar ağacında kopan büyük dal parçası matematik öğretmeni Erdem Ulak (29) ile iki kişinin üzerine düştü. Olayda ağır yaralanan Ulak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Talihsiz öğretmenin cenazesi, işlemlerin ardından memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesine getirildi. Ulak için Safranbolu Ulu Cami’de ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Genç öğretmenin naaşı, dualarla aile mezarlığına defnedildi.

İzmit Yenimahalle Ortaokulu Müdürü Ahmet Batmaz, haberi aldığında çok büyük üzüntü yaşadığını belirterek, genç öğretmen Ulak’ın örnek bir insan olduğunu kaydetti.

Cenazeye Ulak’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığspor, Alperen Aydını açıkladıÖnceki Haber

Elazığspor, Alperen Aydını açıkladı

Kızılcaköy yangını kontrol altına alındıSonraki Haber

Kızılcaköy yangını kontrol altına alındı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar