160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gelin olarak çıkacağı evden kefenle çıktı: Acılı baba yaşananları anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelin olarak çıkacağı evden kefenle çıktı: Acılı baba yaşananları anlattı
Abone ol
ZEYNEP KURTULUŞ

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde düğününden 6 gün önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 27 yaşındaki Zeynep Kurtuluş’un acılı babası, “Dün akşam kınası, Pazar günü de düğünü olacaktı. Her şey hazırdı, zamanı bu kadarmış, Cenab-ı Allah’ın takdiri” dedi.



Nişanlısı A.C.Y. ile hayatlarını birleştirmeye hazırlanan 27 yaşındaki Zeynep Kurtuluş, düğününden 6 gün önce 19 Eylül Pazartesi gününü 20 Eylül Salı gününe bağlayan gece saatlerinde Karakamış Mahallesi 444. Sokak’taki evinde fenalaştı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi gerçekleştirilen Kurtuluş, kaldırıldığı Yenikent Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden Kurtuluş, iki gün önce öğle namazını müteakip Adapazarı ilçesi Karakamış Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.



Davetiyedeki detay duygulandırdı


Zeynep Kurtuluş’tan geriye nişanlısıyla birlikte çektirdiği fotoğraflar ile birlikte düğünü için yapılan hazırlıklar ve davetiyesi kaldı. Hayatlarını birleştirme aşamasında olan gençlerin bastırdığı davetiyedeki ‘A’dan Z’ye bir aşk hikayesi’ yazısı ise duygulandırdı. Kurtuluş’un hayatını kaybetmesi sonrasında nişanlısı A.C.Y.’nin babası H.Y. ise gelininin ölüm haberi ve düğün iptalini sosyal medya hesabından, “25 Eylül 2022 tarihinde yapılacak oğlum A.C.’nin düğün merasimi iptal olmuştur. Gelinim Zeynep Kurtuluş Hakk’a yürüdü, mekanı cennet olsun İnşallah” ifadeleriyle duyurmuştu.



“Kim ister böyle bir durum gelişsin, Allah bize sabır versin”


Düğününden 6 gün önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 27 yaşındaki Zeynep Kurtuluş’un acılı babası Hüseyin Kurtuluş yaşananları anlattı. Baba Kurtuluş, “Kızımız düğün hazırlıklarını yapıyordu ve o sebeple eve belli bir saatte geldi. Bizde o eve geldiği esnada oturuyorduk annesiyle beraber evde işleri vardı onları halletti. Daha sonrasında saat geç olduğu için ben yattım. Evdeki odalar karşılıklı bu sırada da annesiyle bakıştığı esnada kendini kaybetmiş ve yere yığılmış. Dün akşam kınası, Pazar günü de düğünü olacaktı. Her şey hazırdı, zamanı bu kadarmış, Cenab-ı Allah’ın takdiri. Bundan ileri gitmedi. Kızımızın nişanlısının üzüntüsünü biz ve diğer çevresindeki insanlar da paylaşıyor. Kim ister böyle bir durum gelişsin, ama Cenab-ı Allah aldı ve bize sadece dua etmek düşer. Allah bize sabır versin, evlat acısıyla karşılaştık” dedi.



Öte yandan acılı aile, bazı kişilerin sosyal medya hesaplarında Zeynep Kurtuluş’un yediği yiyecek sebebiyle hayatını kaybettiği paylaşımlarının ise gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amatör balıkçılara 171 kulübeÖnceki Haber

Amatör balıkçılara 171 kulübe

Suç örgütü operasyonundan 2 kişi adliyeye sevk edildiSonraki Haber

Suç örgütü operasyonundan 2 kişi adliyey...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar