160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gece yarısı sır dolu kayboluş: Çırpınışları görüldü, telefonu kıyıda, cüzdanı nehirde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gece yarısı sır dolu kayboluş: Çırpınışları görüldü, telefonu kıyıda, cüzdanı nehirde bulundu
Abone ol
Sakarya’nın Erenler Ilçesinde Gece Saatlerinde Sır Dolu Kayıp Olayı Yaşandı. Görgü Tanıkları, Sakarya Nehri’nde çırpınan Bir Adam Gördüklerini Söyledi. Olay Yerine Gelen Ekipler, Karada Bir Cep Telefonu, Nehir Içinde Ise Cüzdan Buldu.

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Erenler ilçesinde gece saatlerinde sır dolu kayıp olayı yaşandı. Görgü tanıkları, Sakarya Nehri’nde çırpınan bir adam gördüklerini söyledi. Olay yerine gelen ekipler, karada bir cep telefonu, nehir içinde ise cüzdan buldu.

Küpçüler Mahallesi’nde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre, saat 22.10 sularında "suda birinin çırpındığı" yönünde ihbar geldi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı aramada kıyıda bir cep telefonu, nehir içinde ise kimlik olan bir cüzdan bulundu. B.T.’nin (35) suya düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, fener ve spot ışıklarıyla karadan karış karış arama yaptı. Yapılan tüm aramalara rağmen talihsiz adamdan henüz bir iz bulunamadı. Gecenin karanlığında umutla sürdürülen arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden hız verilecek. Şahsın Çaybaşıyeniköy Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilirken hususa ilişkin inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alevler geceyi aydınlattı... Yangında 1 kişi hayatını kaybetti Önceki Haber

Alevler geceyi aydınlattı... Yangında 1...

Şanlıurfada halatları kopan duba restoran müşterilerle birlikte Fırat Nehrinde sürüklendi Sonraki Haber

Şanlıurfada halatları kopan duba restora...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar