160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gece saklandığı camide kadın kılığına girip hırsızlık yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gece saklandığı camide kadın kılığına girip hırsızlık yaptı
Abone ol
Mersin'de Bir Camiye Akşam Giren Ve Gece Boyunca Orda Kalan şüpheli, Kadın Kılığına Girip Uzatma Kablolarını çaldı. O Anlar Camideki Güvenlik Kamerasına Saniye Saniye Yansıdı.

Mersin’de akşam girdiği camide gece boyunca kalan şüpheli, kadın kılığına girip uzatma kablolarını çaldı. O anlar camideki güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde camiye girerek saklanan şahıs, sabah kadınlar bölümünden kıyafet alıp kılık değiştirdikten sonra içerideki uzatma kablolarını çalarak camiden ayrıldı. Hırsızlık olayı, cami imamı Abulselam Yıldız’ın uzatma kablolarını bulamayınca güvenlik kamera kayıtlarını incelemesiyle ortaya çıktı. Bunun üzerine imam Yıldız, şüphelinin yakalanması için durumu polise bildirdi. Polis, hırsızlık zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolandırıcıların yapay zekalı yatırım ortaklık vaadine dikkatÖnceki Haber

Dolandırıcıların yapay zekalı yatırım or...

İlk kuzularına adeta çocuk gibi bakıyorSonraki Haber

İlk kuzularına adeta çocuk gibi bakıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar