160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gazzede can kaybı 40 bin 334e yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazzede can kaybı 40 bin 334e yükseldi
Abone ol
Israil'in Yoğun Saldırılar Düzenlediği Gazze şeridi'nde Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 40 Bin 334'e, Yaralı Sayısı 93 Bin 356'ya Yükseldi.

İsrail’in yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 334’e, yaralı sayısı 93 bin 356’ya yükseldi.

İsrail Gazze Şeridi’ndeki katliamlarını 323 gündür sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun son 48 saatte düzenlediği 5 saldırıda 69 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 212 Filistinlinin de yaralandığı bildirildi. Saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana toplam can kaybının 40 bin 334’e, yaralı sayısının 93 bin 356’ya yükseldiği aktarıldı.

İsrail’den yeni tahliye çağrısı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze Şeridi’nin merkezindeki Deir al-Balah ve Maghazi bölgesindeki Filistinliler için yeni bir tahliye uyarısı yayınladı. Bölgedeki Filistinlilerin, şu anda yaklaşık 42 kilometrekare olan ve Gazze Şeridi’nin toplam büyüklüğünün yüzde 11’ine denk gelen "insani yardım bölgesine" geçmesi istendi. 2.3 milyonluk Gazze nüfusunun yaklaşık 1.9 milyonu bu bölgede yaşıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Freni patlayan yolcu midibüsünün otogar içine düşme anı kameradaÖnceki Haber

Freni patlayan yolcu midibüsünün otogar...

Bakırköyde Zafer Kupası Satranç Turnuvasına katılan yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiSonraki Haber

Bakırköyde Zafer Kupası Satranç Turnuvas...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar