160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gaziantep dolandırıcılık ve tefecilik operasyonu: 8 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep dolandırıcılık ve tefecilik operasyonu: 8 gözaltı
Abone ol
ADRESLERDE YAPILAN ARAMALARDA 23 BİN 245 TL, 14 CEP TELEFONU, 6 POS CİHAZI, 4 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR, 1 TABANCA, 1 KURU SIKI TABANCA, 1 KART KOPYALAMA CİHAZI İLE ÇOK SAYIDA BANKA KARTI, KİMLİK BELGESİ VE DOKÜMAN ELE GEÇİRİLDİ.

Gaziantep’te dolandırıcılık ve kredi kartı POS tefeciliğiyle ilgili 6 adrese yapılan operasyonda 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda suç unsuru materyal ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık ve kredi kartı POS tefeciliğiyle ilgili 6 adrese operasyon düzenledi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonlarda 8 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, 24 şüpheliye ait 177 banka hesabına ise el konuldu.



Çok sayıda suç unsuru materyal ele geçirildi


Adreslerde yapılan aramalarda ise 23 bin 245 TL, 14 cep telefonu, 6 POS cihazı, 4 dizüstü bilgisayar, 1 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 1 kart kopyalama cihazı ile çok sayıda banka kartı, kimlik belgesi ve doküman ele geçirildi.


Gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafakemalpaşa, Kamenica Belediyesi ile kardeş olduÖnceki Haber

Mustafakemalpaşa, Kamenica Belediyesi il...

Gümüşhanede köye inen ve birbiriyle oynayan yavru ayılar kameralardaSonraki Haber

Gümüşhanede köye inen ve birbiriyle oyna...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar