160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gaziantep Büyükşehirden kene ve diğer zararlılara karşı tedbir amaçlı ilaçlama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Büyükşehirden kene ve diğer zararlılara karşı tedbir amaçlı ilaçlama
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir'den Kene Ve Diğer Zararlılara Karşı Tedbir Amaçlı Ilaçlama

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yeşil alanlarda kene kaynaklı ihtimallere sorunlara karşı tedbir amaçlı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, vatandaşların sağlığını korumak ve konforunu artırmak amacıyla parklar, refüjler ve piknik alanlarında düzenli olarak ilaçlama yapıyor.

Bu kapsamda, mayıs ayından bu yana yürütülen çalışmalarda toplam 3 ton rezüdüel ilaç kullanıldı. İlaçlama ekipleri, sabah saatlerinde şehir merkezindeki yeşil alanlarda temizlik ve ilaçlama faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.

Ekipler, kene yoğunluğuna dair özel bir artış olmamakla birlikte, mevsimsel gereklilikler doğrultusunda bu uygulamaları yaz sezonu boyunca devam ettirecek.

Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sinek ve haşerelere karşı da 42 araç ve 110 personelle 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat esaslı ilaçlama hizmeti sunuyor. Hem odak noktalar hem de vatandaş talepleri doğrultusunda yapılan bu çalışmalarla şehir genelinde yaz aylarının daha sağlıklı ve huzurlu geçirilmesi amaçlanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahanda temmuzda karla mücadele devam ediyorÖnceki Haber

Ardahanda temmuzda karla mücadele devam...

GİBTÜde TTO kuruluyorSonraki Haber

GİBTÜde TTO kuruluyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar