160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fırfırik de hadsiz dergiyi kınadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fırfırik de hadsiz dergiyi kınadı
Abone ol
Bir Mizah Dergisinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e Yönelik Yayımlanan Karikatür, Erzurum'un Mizah Dergisi Fırfırik Tarafından Da Kınandı.

Bir mizah dergisinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik yayımlanan karikatür, Erzurum’un mizah dergisi Fırfırik tarafından da kınandı.

Fırfırik dergisinin imtiyaz sahibi Vedat Refayeli, yayınladığı kınama bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

"20 yılı aşkın bir zamandır yayın hayatına devam eden, şu an Türkiye’nin tek aylık şehir mizah dergisi unvanına da sahip, 401’nci sayıyı geride bırakan Fırfırik’i çıkarırken son derece dikkatli, hassas şekilde hareket ediyoruz. Şehrin siyasileri başta olmak üzere bürokratları, iş adamları ve yerel halk ile ilgili espriler yaparken de onların engin hoşgörüsüne sığınmakla birlikte kırmamaya hep özen gösterdik. Elbette ki bazen ipin ucunu kaçırıyoruz, özür dilemesini de biliyoruz. Sağ olsunlar alınanlar nezdinde de özrümüz de hep kabul oldu. Aslında mizah ciddi bir iştir, hoşgörü kültürüne katkı sağlamaktayız. Bu ciddiyetle biz bu dergiyi hazırlarken elbette ki kırmızı çizgimiz de vardır. Kutsallarımız vardır ve mukaddes varlıklarımız bizim kırmızı çizgimizdir. O kırmızı çizgimiz de oldukça kalındır. Adını bile anmaktan imtina ettiğimiz o mizah paçavrasını, yaptığı saygısız o yayınından dolayı kınıyoruz, lanetliyoruz."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertuğrul Dönmeze milli davetÖnceki Haber

Ertuğrul Dönmeze milli davet

Kuzey Korenin yeni tatil kompleksi yerli ziyaretçileri kabul etmeye başladıSonraki Haber

Kuzey Korenin yeni tatil kompleksi yerli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar