Ferhat Aydoğan, Ankara Güdül’de 87 yaşındaki depremzede dedeye sahip çıktı. Göz ameliyatı için destek sözü veren Aydoğan, toplumun vicdanına dokundu.
Türkiye Ak Gençlik Ocakları Genel Başkanı ve Gazeteci Ferhat Aydoğan, Ankara’nın Güdül ilçesinde tarihi dokusuyla ön plana çıkan Valide Sultan Termal Otel’i ziyaret etti.
Bu anlamlı ziyarette, hayatı boyunca türlü zorluklara göğüs germiş, 87 yaşındaki bir çınar da unutulmadı. D
eprem felaketinde birçok yakınını kaybeden, üç evladı cezaevinde bulunan ve görme yetisini büyük ölçüde yitirmiş olan bu muhterem büyüğümüz, tüm sıkıntılarına rağmen ayakta kalma mücadelesini sürdürüyor.
Valide Sultan Termal Otel yönetimi tarafından sahiplenilen bu kıymetli büyük, yaşadığı acılara rağmen dimdik duruşu, gönülleri ısıtan sözleri ve özellikle de içtenlikle okuduğu ezanıyla çevresindeki insanlara umut ve moral vermeye devam ediyor.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, Ferhat Aydoğan yaptığı açıklamada büyüklerin önemine vurgu yaptı:
“Bizler büyüklerimizin yanındayız. Onların duaları bize güç, sabırları bize yol gösterici oluyor.
Bu değerli büyüğümüzün göz ameliyatı için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız.” dedi.
Aydoğan’ın bu duyarlı yaklaşımı, yalnızca bir insana değil; aynı zamanda toplumun vicdanına dokunan bir mesaj olarak öne çıktı.
Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Aydoğan, hem gençlere örnek oldu hem de yaşlıların yalnız bırakılmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.
Yorum Yazın