160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ferdi Kadıoğlu, Brighton formasıyla ilk golünü attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ferdi Kadıoğlu, Brighton formasıyla ilk golünü attı
Abone ol
Fenerbahçe'den Ingiliz Ekibi Brighton'a Transfer Olan Ferdi Kadıoğlu, Yeni Takımında Ilk Golünü Wolverhampton Ağlarına Gönderdi.

Fenerbahçe’den İngiliz ekibi Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımında ilk golünü Wolverhampton ağlarına gönderdi.

İngiltere Lig Kupası 3. turunda Brighton, sahasında Wolverhampton ile karşı karşıya geldi. Yaz transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe’den 30 milyon Euro boservis bedeliyle Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, mücadeleye yedek kulübesinde başladı. Brighton, 14. dakikada Carlos Baleba, 31. dakikada da Simon Adingra’nın golleriyle müsabakada 2-0’ı yakaladı. Wolverhampton, 44. dakikada Gonçalo Guedes’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 82. dakikada Yankuba Minteh’in yerine oyuna dahil olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, 85. dakikada takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti. Ferdi, bu golle birlikte Brighton formasıyla ilk golüne imza attı. Wolverhampton 90+1. dakikada Thomas Doyle’nin golüyle farkı 1’e indirse de maç 3-2 Brighton üstünlüğüyle sona erdi. Mavi-beyazlılar, bu sonuçla İngiltere Lig Kupası’nda bir üst tura yükseldi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Myanmarı vuran tayfunda can kaybı 268e yükseldi Önceki Haber

Myanmarı vuran tayfunda can kaybı 268e y...

Borussia Dortmund, Club Bruggeyi 3-0la geçti Sonraki Haber

Borussia Dortmund, Club Bruggeyi 3-0la g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar