160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Fekede sazanlar baraja, keklikler dağlara salındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fekede sazanlar baraja, keklikler dağlara salındı
Abone ol
Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın Doğal Hayatı Koruma çalışmaları Kapsamında, Adana’nın Feke Ilçesinde Sazan Ve Keklik Salımı Etkinlikleri Düzenlendi.

ADANA (İHA) – Adana’nın Feke ilçesinde doğal hayatı koruma çalışmaları kapsamında 369 bin sazan yavrusu ve 250 keklik doğaya salındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın doğal hayatı koruma çalışmaları kapsamında Adana Seyhan Su Ürünleri Üretim İstasyonu’nda üretilen 369 bin sazan yavrusu Feke Göksu Barajı’na salınırken Kahramanmaraş Kınalı Keklik Üretim Merkezi’nden temin edilen 250 keklik Gürümze bölgesinde kene ile mücadele için doğaya bırakıldı.

Yetkililer, doğadaki dengeyi koruma amacıyla yapılan bu tür çalışmaların bölgedeki biyoçeşitlilik açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Sazan ve keklik salımı etkinliğine kent protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Buğday Tanesi Protez Ortez Merkezi 11 İlde Engellilere Umut Oluyor Önceki Haber

Buğday Tanesi Protez Ortez Merkezi 11 İl...

Bisiklet sporunun kalbi, bir kez daha Sakaryada atacak Sonraki Haber

Bisiklet sporunun kalbi, bir kez daha Sa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar