160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Feci kaza anne ve oğlunu ayırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Feci kaza anne ve oğlunu ayırdı
Abone ol
Adana'da 12 Gün önce Yaya Geçinden Geçen Anne Ve Oğluna Bir Otomobil çarpıp Başka Bir Otomobilde üzerinden Geçmişti. Annenin Hastanede Tedavisi Devam Ederken Oğlu Yaşam Savaşını Kaybetti.

Adana’da 12 gün önce yaya geçinden geçen anne ve oğluna bir otomobil çarpmış, başka bir otomobil de üzerlerinden geçmişti. Annenin hastanede tedavisi devam ederken oğlu yaşam savaşını kaybetti.

Kaza, 14 Kasım günü Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Rovva Hammud (44) ve oğlu Emirhan Hammud (6) yaya geçidinden geçtiği sırada Ali K. idaresindeki 51 ACU 019 plakalı otomobil, anne oğula çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve oğlunun üzerinden arkadan gelen Resul Can K. idaresindeki 01 AL 6775 plakalı otomobil geçti. Bu anlar ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Hastanede tedavi altına alınan 6 yaşındaki Emirhan Hammud hayatını kaybetti. Anne Rovva Hammud’un ise Adana Şehir Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından her iki sürücü de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali K. ile Resul Can K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte geyik sürüsü görüntülendiÖnceki Haber

Bilecikte geyik sürüsü görüntülendi

Motosiklet kazasında sürücü yaralandıSonraki Haber

Motosiklet kazasında sürücü yaralandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar