160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fatih Karagümrük, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Karagümrük, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Abone ol
FATİH KARAGÜMRÜK, SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 27. HAFTASINDA KARŞILAŞACAĞI İSTANBULSPOR MAÇI HAZIRLIKLARIN BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA DEVAM ETTİRDİ.

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıkların bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.


Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Fatih Karagümrük bu maçın hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi’nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Andrea Pirlo yönetiminde yapılan antrenman ısınma ile başladı. 5’e 2 top kapma yapan kırmızı-siyahlılar, idmanın son bölümünde ise İstanbulspor maçının taktiğini çalıştı.


Fatih Karagümrük’te Baniya hasta olduğu için idmana katılmazken, milli takımlarda bulunan Dresevic, Colley ve Lobjanidze antrenmanda yer almadı.


Kırmızı-siyahlılar yarın 16.00’da yapacağı antrenmanla İstanbulspor maçı hazırlıklarını devam ettirecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydınlı Yılmaz, Muaythai Avrupa üçüncüsü olduÖnceki Haber

Aydınlı Yılmaz, Muaythai Avrupa üçüncüsü...

Levent Mercan: Milli takım benim hayalimSonraki Haber

Levent Mercan: Milli takım benim hayalim

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar