160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fadıloğlu ile Erdoğan matbaa ve kuaför temsilcileriyle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu ile Erdoğan matbaa ve kuaför temsilcileriyle buluştu
Abone ol
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, AK PARTİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ MEHMET ERDOĞAN İLE BİRLİKTE MATBAACILAR ODASI VE BAYAN KUAFÖRLERİ ODASI’NI ZİYARET ETTİLER. ODA BAŞKANLARI VE ÜYELER, YAŞADIKLARI SORUNLARI, TALEPLERİNİ İFADE ETTİLER.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte Matbaacılar Odası ve Bayan Kuaförleri Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanları ve üyeler, yaşadıkları sorunları, taleplerini ifade ettiler.


Sık sık sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte matbaa ve bayan kuaförü oda başkanları ve üyelerini ziyaret etti. İlk ziyaret; Matbaacılar Odası Başkanı Ökkeş Boynukısa ve yönetim kurulu üyelerine yapıldı. Sektörle ilgili değerlendirmelerin ardından yaşanan sorunlar konuşuldu. Sorunların çözümü adına yapılan istişare konuşmalarının sonunda söz alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, çözüm odaklı çalışmalarında ısrarcı olacaklarını vurguladılar. Yöneltilen her soruyu yanıtlayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Milletvekili Mehmet Erdoğan, taleplerin karşılık bulması adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler. İkinci ziyaret ise Bayan Kuaförleri Odası Başkanı Mesut Alkaya ve yönetim kurulu üyelerine yapıldı. Sektörel sorunların ele alındığı ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin görüşünün kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Çözüm merci olarak sorunları ortadan kaldırmak adına yoğun çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, hükümet ve yerel yönetim iş birliğinde bugüne kadar çok önemli mesafe kat edildiğini anlattı.


Tüm sektörlerde yaşanan sorunların en ideal şekilde çözülmesi adına üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, hükümetin sektörle ilgili çalışmalarını aktardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP İlçe Başkanı Akalın, Başbuğ Türkeşin adının parka verilmesine engel olan İYİ Partililere tepkiÖnceki Haber

MHP İlçe Başkanı Akalın, Başbuğ Türkeşin...

Ormanlara giriş yasağı bitti, dağ tutkunları yeşilliklere akın ettiSonraki Haber

Ormanlara giriş yasağı bitti, dağ tutkun...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar