160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fabrikada zehirlenme şüphesiyle 47 işçi hastaneye başvurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fabrikada zehirlenme şüphesiyle 47 işçi hastaneye başvurdu
Abone ol
Sakarya’nın Arifiye Ilçesi 1. Osb’de Faaliyet Gösteren Federal Elektrik Firmasında öksürük Ve Solunumda Sıkıntı Sebebi Ile Hastanelere Başvuran Işçi Sayısı 47’ye Yükseldi. Işçileri Zehirleyen Maddenin Ise çamaşır Suyu Ise Tuz Ruhunun Karışımından Meydana Gelen Gaz Olduğu Ortaya çıktı.

Sakarya’nın Arifiye ilçesi 1. OSB’de faaliyet gösteren Federal Elektrik firmasında öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile hastanelere başvuran işçi sayısı 47’ye yükseldi. İşçileri zehirleyen maddenin ise çamaşır suyu ise tuz ruhunun karışımından meydana gelen gaz olduğu ortaya çıktı.

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Federal Elektrik fabrikasında panik yaşandı. Edinilen bilgiye göre, fabrikada çalışan birçok işçi zehirlenme şüphesi ile hastanelere başvurdu. Öğlen saatlerinde ilk alınan bilgilere göre 15’in üzerinde işçinin öksürük ve solunumda sıkıntı sebebi ile çeşitli hastanelere başvurduğu olayda konuya ilişkin kişi sayısı 47’e yükseldi. Hususa ilişkin bölgeye sevk edilen AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekiplerince yapılan incelemelerde işçileri zehirleyen maddenin çamaşır suyu ile tuz ruhunun karışımından meydana gelen ve kolay buharlaşabilen gaz olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan, hastaneye başvuran işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve bazı işçilerin taburcu olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanından haziran ayında 40 bin 179 yolcu faydalandıÖnceki Haber

Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanından...

Depremzede ressamın tablosu, çocuklar için mutluluk olduSonraki Haber

Depremzede ressamın tablosu, çocuklar iç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar