20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Fabrikada silah dayayıp gasp etmişlerdi: Aynı gün yakalandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fabrikada silah dayayıp gasp etmişlerdi: Aynı gün yakalandılar
Abone ol
ARNAVUTKÖY’DE NAKLİYE İŞİ YAPAN SERDAR Ş. DAHA ÖNCE BİR SÜRE BİRLİKTE TİCARET YAPTIĞINI İDDİA ETTİĞİ İKİ KİŞİ TARAFINDAN BAŞINA SİLAH DAYANARAK 2 MİLYON LİRA GASP EDİLDİ.POLİS EKİPLERİ, 2 GASPÇIYI KOCAELİ GEBZE’DE YAKALAYARAK GÖZALTINA ALIRKEN, ŞÜPHELİLERLE BİRLİKTE 490 BİN LİRA PARA ELE GEÇİRİLDİ.

Arnavutköy’de nakliye işi yapan Serdar Ş. daha önce bir süre birlikte ticaret yaptığını iddia ettiği iki kişi tarafından başına silah dayanarak 2 milyon lira gasp edildi. Polis ekipleri, 2 gaspçıyı Kocaeli Gebze’de yakalayarak gözaltına alırken, şüphelilerle birlikte 490 bin lira para ele geçirildi.


Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Boğazköy İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir beton fabrikasında yaşandı. İddiaya göre Serdar Ş., daha önce ticari ilişkileri bulunan İsa G. ve Halis Y. ile banka hesabına para yatırmak için sözleşti. İkili, 81 ACB 914 plakalı otomobil ile geldikleri beton fabrikasında Serdar Ş. ile buluştu. Burada Serdar Ş.’nin kafasına silah dayayan ikili, içinde 2 milyon lira bulunan çantayı alarak araçları ile olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.


Yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan 19 adet kayı olduğu öğrenilen İsa G. ve arkadaşı Halis Y.’nin Gebze istikametine doğru kaçtıkları belirlendi. Gasp Büro dedektifleri aynı gün şüphelileri Gebze’de yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki şüphelini yakalandığı araçlarında 490 bin lira ele geçirildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


İki şüpheli şahsın kendilerine borcu olduğunu ve çaldıkları paranın tamamının da 490 bin lira olduğunu öne sürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çenesuyu Turnuvası, bol gol ve heyecanla devam ediyorÖnceki Haber

Çenesuyu Turnuvası, bol gol ve heyecanla...

Karasu Somon Balığı İşleme Tesisi kurulacakSonraki Haber

Karasu Somon Balığı İşleme Tesisi kurula...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar