160x600
19 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Evi kaçak sigara üretim merkezine çeviren şüpheli tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evi kaçak sigara üretim merkezine çeviren şüpheli tutuklandı
Abone ol
Adana’da Kaçak Sigara Imalatı Ve Depolandığı Bir Eve Yapılan Operasyonda Kilolarca Kaçak Tütün, Kaçak Makaron Ve Doldurulmuş Sigaralar Ele Geçirildi. Olayla Ilgili Yakalanan 1 Kişi Tutuklandı.

Adana’da bir eve yapılan operasyonda kilolarca kaçak tütün, makaron ve doldurulmuş sigaralar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüpheli K.D.’nin kaçak sigara imalatı yaptığı ve ürünleri depoladığı evini tespit etti. Bunun üzerine eve operasyon düzenlendi. Operasyonda, 2 milyon 480 bin adet kaçak makaron, 183 bin 600 adet doldurulmuş sigara, 100 kilogram kaçak kıyılmış tütün, 5 bin 320 paket kaçak sigara, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 160 adet mermi, 4 adet sigara sarma makinesi ile 1 adet hava kompresörü ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaya geçidini kullanmayan çocuğa motosiklet çarptı: 1 yaralıÖnceki Haber

Yaya geçidini kullanmayan çocuğa motosik...

Türk futbolunun köklü takımlarının önlemez seri düşüşüSonraki Haber

Türk futbolunun köklü takımlarının önlem...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar