160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Evde cansız bedenleri bulunmuştu, son yolculuklarına uğurlandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evde cansız bedenleri bulunmuştu, son yolculuklarına uğurlandılar
Abone ol
MUHSİN YAZICIOĞLU CAMİİNDE ÖĞLE VAKTİ KILINAN CENAZE NAMAZINA ŞARKIŞLA KAYMAKAM VEKİLİ VE GEMEREK KAYMAKAMI MUHAMMED TAHA BÜYÜKSERİN, ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANI AHMET TURGAY OĞUZ, SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI, VATANDAŞLAR VE YAKINLARI KATILDI.

Kayseri’de eşinin baltayla öldürülmesi olayına şahit olan koca kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti, yaşlı çift son yolculuklarını uğurlandılar.


Olay geçtiğimiz gün Kayseri Melikgazi ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 9. Cadde’de bulunan bir müstakil evde meydana geldi. İddialara göre 73 yaşındaki Emine Topçu kocası Abdülmüttalip Topçu’nun kardeşi A.R.T. tarafından baltayla öldürülmüş, olaya şahit olan yatalak eşi Abdülhamit Topçu ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili şüpheli olarak Abdülhamit Topçu’nun kardeşi A.R.T. gözaltına alınmış çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Hayatlarını kaybeden yaşlı çift otopsi işlemlerinin ardından son yolculuklarını uğurlanacakları Sivas’ın Şarkışla ilçesine getirildi. Muhsin Yazıcıoğlu Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazına Şarkışla Kaymakam Vekili ve Gemerek Kaymakamı Muhammed Taha Büyükserin, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, siyasi parti ilçe başkanları, vatandaşlar ve yakınları katıldı. Yaşlı çift namazın ardından Yıldırım mezarlığına defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mermer ocağına dadanan hırsızlar JASATtan kaçamadı: 2 tutuklamaÖnceki Haber

Mermer ocağına dadanan hırsızlar JASATta...

Elektrikli ısıtıcı yangına neden olduSonraki Haber

Elektrikli ısıtıcı yangına neden oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar