Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
25 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Esra Masatlı: 'Çalışan Kadınlar, Hatay'ın Yeniden Ayağa Kalkmasında Temel Güçtür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esra Masatlı: 'Çalışan Kadınlar, Hatay'ın Yeniden Ayağa Kalkmasında Temel Güçtür
Abone ol
Hatay'da Kadınların Güçlenmesi İçin Yeni Bir Proje Başlatıldı

Hatay'da deprem sonrası kurulan 14 kadın kooperatifinin temsilcileri, Vali Mustafa Masatlı'nın eşi Esra Masatlı başkanlığında bir araya geldi. Bu toplantıda, kadınların ekonomik ve sosyal hayatta güçlenmelerine büyük katkı sağlayacak olan “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi”nin açılışı yapıldı.

Kadınların Rolü Vurgulandı

Esra Masatlı, toplantıda yaptığı konuşmada, içinde bulundukları zorlu süreçte şehrin yeniden ayağa kalkmasında en önemli gücün çalışan, üreten ve kazanan kadınlar olduğunu belirtti.

Masatlı, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Saygıdeğer eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi de kadınlarımızın her alanda yükselişini önceleyerek gerekli projeleri hayata geçirmiş ve himayelerine almışlardır." dedi.

Gelecek İçin Kararlılık

Masatlı, güçlü kadınlarla birlikte Hatay'ı eskisinden daha güçlü bir şekilde inşa etmek için durmadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Program, bu inanç ve kararlılık temennisiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil tıra arkadan çarptı, sürücü ucuz kurtuldu Önceki Haber

Otomobil tıra arkadan çarptı, sürücü ucu...

Vanda kaybolan Rojin 11 gündür aranıyor Sonraki Haber

Vanda kaybolan Rojin 11 gündür aranıyor

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar