160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskişehirli teknoloji ekibi, TEKNOFEST 2022de dikkat çeken bir projeye imza attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirli teknoloji ekibi, TEKNOFEST 2022de dikkat çeken bir projeye imza attı
Abone ol
TÜRK TELEKOM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ROYAL JELLY ESKİŞEHİR EKİBİ, TEKNOFEST 2022’DE 'EN İYİ SUNUM ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Royal Jelly Eskişehir Ekibi, TEKNOFEST 2022’de ’En İyi Sunum Ödülü’ne layık görüldü.


TEKNOFEST 2022 Tarım Teknoloji Yarışması kategorisinde, Eskişehir adına katılım gösteren Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Royal Jelly Takımı, finale kalan ekipler arasında yer aldı. Elektrik Elektronik Teknolojileri öğretmeni Mine Kara danışmanlığında mücadele eden öğrencilerden Haşim Bekmez, Furkan Özcan, Emin Eren Özdemir ve Erkan Arabacı tarafından hazırlanan “Arı sütü üretimde yapay zekâ teknolojisi kullanarak petek üzerindeki arı larvalarının özellikleri ve konumlarının tespit ve transferi” konulu çalışma büyük ilgi gördü. Ordu ilinde sunulan proje, “En İyi Sunum Ödülü’ne” layık görülerek; 30 Ağustos-4 Eylül arası Samsun’da organize edilecek olan törene davet edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediyenin kursuyla 78 yaşında okuma-yazma öğrendiÖnceki Haber

Belediyenin kursuyla 78 yaşında okuma-ya...

Küçük çocuk kazada yaralanan annesini biran olsun bırakmadıSonraki Haber

Küçük çocuk kazada yaralanan annesini bi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar