160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskişehirdeki lisede tasarlanan robot dünya birinciliğini getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirdeki lisede tasarlanan robot dünya birinciliğini getirdi
Abone ol
Eskişehir Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Tasarlanan Robot, 16. Uluslararası Meb Robot Yarışması'nda Dünya Birinciliği Elde Etti.

Eskişehir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tasarlanan robot, 16. Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda dünya birinciliği elde etti.

16. Uluslararası MEB Robot Yarışması, Erzurum’da düzenlendi. Yarışmanın’ Tasarla Çalıştır’ kategorisine 142 takım katılım sağladı. Eskişehir’den ise Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, danışman öğretmen Ayhan Dükkancı, öğrenciler Furkan Çakır ve Ertuğrul Gazi’nin katılımıyla yarışmada yer aldı. Yoğun heyecanın yaşandığı etkinlikte Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tasarlanan robot, rakipleriyle rekabet içerisine girdi. Yarışma sırasında pistte verilen tüm görevleri tam olarak yerine getiren robot, kendi kategorisinde dünya birinciliği ödülünü aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karşı şeride geçen otomobil kamyona çarptı: 2 yaralıÖnceki Haber

Karşı şeride geçen otomobil kamyona çarp...

2500 yıllık Taş Baba Heykeli ilgi odağıSonraki Haber

2500 yıllık Taş Baba Heykeli ilgi odağı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar