160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskişehir Adalet Sarayında basın mensupları için çalışma ofisi kurulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehir Adalet Sarayında basın mensupları için çalışma ofisi kurulacak
Abone ol
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı üzeyir Karakülah, 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde Basın Mensupları Ile Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Eskişehir Adalet Sarayı’nda gerçekleşen kahvaltı programında, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah kentteki basın mensuplarını ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde medya sektörü temsilcilerinin gününü kutlayan Başsavcı Karakülah, Eskişehir Adalet Sarayı’nda basın mensuplarına çalışma ofisi kurulacağının müjdesini verdi.

2024 yılında 63 bin 673 dosyanın yüzde 94,77’si karara bağlandı

Eskişehir’de yapılan yargılama süreçleri hakkında da bilgi veren Başsavcı Üzeyir Karakülah, karara bağlanan dosyaların oranının yüksekliğinin altını çizdi. Eskişehir Adalet Sarayı’na 2024 yılında 63 bin 673 dosyanın geldiğini ve bu dosyalardan yüzde 94,77’si olan 60 bin 341’inin karara bağlandığını belirten Başsavcı Karakülah, yargılama süreçlerinde gösterilen hassasiyeti vurguladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Özlü “Ortak amacımız Düzcemizi yıldız kent yapmak”Önceki Haber

Başkan Özlü “Ortak amacımız Düzcemizi yı...

Sis altındaki Meke Gölünden eşsiz gündoğumu manzarasıSonraki Haber

Sis altındaki Meke Gölünden eşsiz gündoğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar