160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eski eşini bıçakla yaralayan sanık bu kez de tehdit ve hakaretten yargılandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski eşini bıçakla yaralayan sanık bu kez de tehdit ve hakaretten yargılandı
Abone ol
Kayseri’de Ayrıldığı Eşini Bıçakla Yaraladığı Için 'boşandığı Eşini Kasten öldürmeye Teşebbüs' Suçundan 13 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Alan Sanık, Bu Kez De 'tehdit' Ve 'hakaret' Suçlamasıyla Hakim Karşısına çıktı.

Kayseri’de ayrıldığı eşini bıçakla yaraladığı için ’boşandığı eşini kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası alan sanık, bu kez de ’tehdit’ ve ’hakaret’ suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Kayseri’de 15 Temmuz 2021 tarihinde ayrıldığı eşi N.A.’yı işlettiği kuaför dükkanında 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan R.U.; Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanarak 13 yıl 4 ay hapis cezası almıştı. Bu suçtan dolayı cezaevinde bulunan R.U.; bir dönem kendisiyle aynı cezaevinde yatan L.B.’ye karşı ’tehdit’ ve ’hakaret’ suçunu işlediği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. R.U.; Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya SEGBİS ile katılarak, suçlamaları reddetti.

Tanıkları dinleyen mahkeme eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolunun genç şefleri Budapeştede usta şeflerle buluştu Önceki Haber

Bolunun genç şefleri Budapeştede usta şe...

SUBÜ mezunu mühendisler deneyimlerini paylaştı Sonraki Haber

SUBÜ mezunu mühendisler deneyimlerini pa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar