160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Esenyurtta başıboş köpekler bir kadına saldırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurtta başıboş köpekler bir kadına saldırdı
Abone ol
Esenyurt’ta 26 Yaşındaki Songül çıkmaz, Spor Salonundan çıkıp Eve Döndüğü Esnada Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğradı. Bacağından ısırılan Genç Kadın, Korkuyla Kaçmak Isterken Yere Düşerek Başını Yaraladı.

Esenyurt’ta 26 yaşındaki Songül Çıkmaz, spor salonundan çıkıp eve döndüğü esnada başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Bacağından ısırılan genç kadın, korkuyla kaçmak isterken yere düşerek başından yaraladı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hürriyet Caddesi üzerinde boş bir arsayı kendine mesken edinen başıboş sokak köpekleri o esnada evine gitmek isteyen 26 yaşındaki Songül Çıkmaz’a saldırdı. Bacağından ısırılan kadın paniğe kapılıp kaçmak isterken dengesini kaybederek yere düştü. Yere düşen Çıkmaz, başından ve dizlerinden yaralandı.

"Köpek arkamdan sinsi bir şekilde gelerek ısırdı"

Evine dönmek isterken köpeklerin saldırısına uğrayan Songül Çıkmaz, "Dün akşam spor salonundan çıktım eve giderken köpek arkamdan sinsi bir şekilde gelerek ısırdı. Çok büyük bir yarası var orada. Panik yaşadım. Koştum çığlık attım. Koşarken düştüm, kafamdan ve dizimden darbe aldım. Ondan sonra hastaneye gittik iğne yaptılar. 3 tane zımba dikiş attılar bacağıma. Köpek çok fazla var. Zaten geçtiğiniz anda havlamaya başlıyorlar. Dün zaten beni bir tanesi ısırdı. O esnada da diğerleri arkadan havlayarak geliyordu. Ben çığlık çığlığa bağırarak kaçtım" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadınlarımız hayata güç katıyorÖnceki Haber

Kadınlarımız hayata güç katıyor

Siirtte beton mikseri devrildi: 1 ölüSonraki Haber

Siirtte beton mikseri devrildi: 1 ölü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar