160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Erzurum 3,8 ile sallandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurum 3,8 ile sallandı
Abone ol
Afad’ın Ve Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün Yaptığı Açıklamaya Göre, Erzurum’da 3,8 Büyüklüğünde Bir Deprem Kaydedildi.

AFAD’ın ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yaptığı açıklamaya göre, Erzurum’da 3,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

AFAD, Erzurum’un Pasinler ilçesinde saat 20:29’da 3,8 büyüklüğünde, yerin 4,23 km derinliğinde bir deprem meydana geldiğini paylaştı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nde depremin 3,1 büyüklüğünde, Ağcalar- Pasinler mevkiindeki meydana geldiğini, 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Şehir merkezi başta olmak üzere depremin yaşandığı bölgede her hangi bir olumsuzluk ya da panik olmadığı gözlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda 1 ton 200 litre etil alkol ele geçirildiÖnceki Haber

Samsunda 1 ton 200 litre etil alkol ele...

Samsunda 49 bin adet sentetik hap ele geçirildiSonraki Haber

Samsunda 49 bin adet sentetik hap ele ge...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar