160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Erzincanlılar Mevlid Kandilinde camileri doldurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincanlılar Mevlid Kandilinde camileri doldurdu
Abone ol
Erzincanlılar Mevlid Kandilinde Camileri Doldurdu

Erzincan’da Terzibaba Camii başta olmak üzere camiler, Mevlid Kandilinde doldu taştı.

Mevlid Kandili, Erzincan’da tüm ibadethanelerde huşu içerisinde idrak edildi. Binlerce kişi başta Terzibaba ve Camii Kebir olmak üzere camilere akın etti. Camileri dolduran vatandaşlar, gecenin feyzine nail olabilmek amacıyla namaz kılıp okunan dualara eşlik etti.

Terzibaba Camisini şenlendiren Müslümanlar, okunan Kur’ân-ı Kerim, mevlid-i şerif, salât-u selâm, ilâhî, kasîde ve duâlar eşliğinde mübârek Mevlid gecesinin feyz ve bereketinden istifadeye çalıştılar.

Seçkin hafız hocaların tilavetleri ve İl Müftüsü Muharrem Gül’ün sohbeti ve akabinde yaptığı duâ ile tazarrû ve niyâzlar ilâhî kabule arz edildi. Kılınan yatsı namazıyla gece buluşması sona erdi.

Terzibaba Camisindeki kandil programına katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve Milletvekili Süleyman Karaman program sonrasında camiden çıkan vatandaşlarla tokalaştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde PKK/KCK destekçilerine operasyon: 12 gözaltıÖnceki Haber

Mersinde PKK/KCK destekçilerine operasyo...

Belediye kandil geleneğini bozmadıSonraki Haber

Belediye kandil geleneğini bozmadı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar