
Erzincanlı atlet Mahir İçli, 2025 Türkiye Salon Şampiyonası'nda üç adım atlama branşında 14.31 metre atlayarak Türkiye 2.’si oldu.
Erzincanlı sporcu Mahir İçli, İstanbul’da düzenlenen 2025 Büyükler Türkiye Salon Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye 2.’si oldu.
14.31 Metre İle İkinci Oldu
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Salon Şampiyonası, 21-23 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti.
Şampiyonada, Erzincanlı atlet Mahir İçli, üç adım atlama branşında 14.31 metre atlayarak Türkiye ikinciliğini elde etti.
İçli’nin bu derecesi, şampiyonada büyük bir yankı uyandırdı ve gelecekteki atletizm kariyerine önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.
Başarı, Erzincan’ı Gururlandırdı
Mahir İçli’nin kazandığı Türkiye 2.’liği, hem Erzincan hem de atletizm camiası için önemli bir başarı olarak kaydedildi.
Erzincanlı sporcu, gösterdiği performansla Türkiye’nin en iyi atletleri arasında yerini aldı.

Yorum Yazın