160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Erzincanda ehliyet sınavına kopya düzeneği sokan 2 kişi yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincanda ehliyet sınavına kopya düzeneği sokan 2 kişi yakalandı
Abone ol
Kopya Düzeneği Olarak Kullanılan; 1 Adet Düğme Görünümlü Gizli Kamera, 1 Adet Sim Kartlı Kablosuz Ağ Cihazı, 1 Adet Kulak Içi Ses Cihazı Ele Geçirildi

Erzincan Lisesi e-Sınav merkezinde yapılacak olan sürücü belgesi sınavına kopya düzeneği sokan 2 kişi yakalandı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan Lisesi e-Sınav merkezinde yapılacak olan sürücü belgesi sınavına giriş esnasında şüpheli hareketlerde bulunduğu tespit edilen E.N.İ. ve C.İ.’nin yapılan üst aramasında kopya düzeneği olarak kullanılan; 1 adet düğme görünümlü gizli kamera, 1 adet sim kartlı kablosuz ağ cihazı, 1 adet kulak içi ses cihazı ele geçirildi.

6114 Sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan gözaltına alınan şüpheli E.N.İ. ve C.İ. isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada sürücüler dikkat... Hız koridorları faaliyete başladı Önceki Haber

Bursada sürücüler dikkat... Hız koridorl...

Uludağ Üniversitesinin ormanları “terminatör” ile korunuyor Sonraki Haber

Uludağ Üniversitesinin ormanları “termin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar