160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü
Abone ol
Erzincan Il özel Idaresi Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü

Rize’de 8-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan U13 Türkiye Badminton şampiyonasında Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcuları ferdi yarışmalarda 2. birincilik birde 3.lük aldılar.

Tek erkeklerde ve çift erkeklerde Kaan Erçetin iki Türkiye şampiyonluğu kazanırken yine çift bayanlarda Asya Çinkır Türkiye 3’ncsü olarak şampiyonada başarıya imza atılar.

Erzincan’ı temsilen şampiyonaya katılan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü takımlar kulüp sıralaması puanlamasında da 140 kulüp içerisinde Türkiye 3’ncsü oldu.

Erzincanlı Milli Takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin, “Büyüklerde olduğu gibi küçük sporcularda da başarıyı yakalamaya çalışıyoruz. Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün ve Erzincan İl Özel İdaresinin bize maddi ve manevi katkıları bu başarıda çok büyüktür. Erzincan Telekom Spor Kulübümüzde badmintona verdiği destekle ülkemizi uluslararası alanda başarı kazandıran sporcular yetiştirmemizde büyük payı vardır. Biz birlik ve beraberlik içinde Erzincanlı sporcularımızı Milli takımlara kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elebaşılığını Metin Singerin yaptığı organize suç örgütü Mahzen-44 operasyonu ile çökertildiÖnceki Haber

Elebaşılığını Metin Singerin yaptığı org...

ERÜde Hemşireler Haftası kutlandıSonraki Haber

ERÜde Hemşireler Haftası kutlandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar