160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

En sevdiği oyuncağını depremzedeler için gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
En sevdiği oyuncağını depremzedeler için gönderdi
Abone ol
AYDIN’IN İNCİRLİOVA İLÇESİNDE VATANDAŞLAR DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLURKEN, İNCİRLİOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN BÖLGEYE YARDIM MALZEMESİ GÖNDERİLDİ. YARDIM KOLİLERİ HAZIRLANIRKEN, İNCİRLİOVALI KÜÇÜK ÇINAR MUSTAFA’NIN OYUNCAK BAĞIŞI İSE DUYGULANDIRDI. EN SEVDİĞİ OYUNCAĞINI HİÇ TANIMADIĞI ARKADAŞLARI İÇİN VEREN KÜÇÜK ÇINAR’IN HAREKETİ İSE GÖRENLERİN YÜREĞİNİ ISITTI.

Aydın’ın İncirliova ilçesinde vatandaşlar depremzedeler için seferber olurken, İncirliova Belediyesi tarafından bölgeye yardım malzemesi gönderildi. Yardım kolileri hazırlanırken, İncirliovalı küçük Çınar Mustafa’nın oyuncak bağışı ise duygulandırdı. En sevdiği oyuncağını hiç tanımadığı arkadaşları için veren küçük Çınar’ın hareketi ise görenlerin yüreğini ısıttı.



Kahramanmaraş Depremi’nin ardından tüm Türkiye, tek yürek olurken, depremzedelerin yaralarını sarmak için Aydın’da da vatandaşlar adeta seferber oldu. Ağır kış şartları sebebiyle hayatın zorlaştığı afet bölgesinde, depremzedeler için harekete geçen vatandaşlar, Aydın’ın tüm ilçelerinde topladıkları atkıdan bereye, monttan sobaya kadar birçok temel ihtiyaç malzemesini tırlarla afet bölgesine gönderdi. Bu çerçevede İncirliova ilçesinde de vatandaşlar tek yürek olurken, İncirliovalı küçük Çınar’ın büyük hareketi ise görenleri duygulandırdı. En sevdiği oyuncağını "Ben Çınar Mustafa, arkadaşlarımın haline çok üzüldüm ve en sevdiğim oyuncağımı hediye ediyorum” notuyla depremzede arkadaşları için gönderen küçük Çınar, görenlerin yüreğini ısıttı.



İncirliova Belediyesi personelleri toplanan yardımların kolilenmesi ve biran önce yola çıkarılması için yoğun bir şekilde çalışırken, küçük Çınar’ın büyük hareketini gören İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise “En sevdiği oyuncağını deprem bölgesindeki hiç tanımadığı arkadaşlarına hediye eden yüreği güzel yavrum yüreğimizi ısıttın, umudumuza umut kattın. Seni gözlerinden öpüyoruz” diyerek teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksekovalı gençler yoğun kar yağışına rağmen depremzedeler için yardım topladıÖnceki Haber

Yüksekovalı gençler yoğun kar yağışına r...

Azerbaycan yardım ekipleri deprem bölgesindeSonraki Haber

Azerbaycan yardım ekipleri deprem bölges...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar